Ky website përdor cookies

Ky website përdor cookies për të siguruar një përvojë të personalizuar    Meso më shumë

Postimet e fundit

Udhëtim devesh në dunat

Udhëtim devesh në dunat

Një udhëtim në shkretëtirë në Marok nuk është i plotë pa një udhëtim në dunat. Për ata që janë të magjepsur nga karvanët…


Palmat e Amtoudi

Palmat e Amtoudi

Oazi i Amtoudi, i quajtur ndryshe Id-Aïssa, është një vend me bukuri të madhe dhe më tepër i ruajtur nga turizmi masiv.…


Oaza e Tighmert

Oaza e Tighmert

E vendosur rreth pesëmbëdhjetë kilometra nga Guelmim, oaza e Tighmert është një nga oazet më të bukura në Marokun e Jugut,…


Plazhi Porto Rico

Plazhi Porto Rico

Me plazhin e tij të bukur të artë dhe ujin e pastër kristal, Porto Riko është një mrekulli e vërtetë e vogël e vendosur…


Grykat e Ait Mansour

Grykat e Ait Mansour

E vendosur shumë afër Tafraout dhe 15 kilometra të gjatë, grykat e Aït Mansour janë një ansambël gjeologjik mbresëlënës.…


Plazhi Imin Tourga një pasqyrë

Plazhi Imin Tourga një pasqyrë

I njohur si "plazhi kryesor", Imin Tourga ndodhet vetëm 1 km nga pjesa kryesore e qytetit. Afërsia do të thotë se është…


+5 Menyra pagese te sigurta

  • cars retal php script pay with paypal
  • cars retal php script pay with master card
  • cars retal php script pay with cmi
  • cars booking php script pay with cmi
  • cars booking php script pay with bank transfer